Η SLS έχει πάνω από 20 χρόνια εμπειρια στο φωτισμό επαγγελματικών χώρων. Η εταιρεία έχει εξειδικευμένη γνώση στα LED και στη διαχείριση της θερμότητας και μπορεί να προσφέρει μοναδικές λύσεις σε απαιτητικά έργα.

Ο πρωταρχικός σκοπός της SLS είναι να κατασκευάζει τέτοια συστήματα ψύξης για τα LED, έτσι ώστε να υπάρχει άριστη απαγωγή θερμότητας. Με αυτό τον τρόπο, μπορούν να δημιουργηθούν φωτιστικά LED με μεγάλη ισχύ, που αντέχουν στην πολύωρη χρήση χωρίς να φθείρονται τα ηλεκτρονικά τους λόγω της μεγάλης θερμότητας που παράγεται.

Με τη χρήση ειδικών οπτικών, τα φωτιστικά της SLS παρέχουν τη δυνατότητα για επιλογή μοιρών στη δέσμη φωτός, κατευθύνοντας το φως ακριβώς εκεί που χρειάζεται. 

Χρησιμοποιώντας μόνο τα ποιοτικώς ανώτερα υλικά, το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα φωτιστικό χαμηλής κατανάλωσης, με μεγάλη διάρκεια ζωής, άπλετο φως εκεί που χρειάζεται και με σταθερή απόδοση. 

ΟΡΑΜΑ

Όραμά μας είναι ένα πιο φωτεινό μέλλον, εξασφαλίζοντας δυνατό φως σε συνδυασμό με τη χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας.

ΑΞΙΕΣ

Για να πετύχουμε το στόχο μας:
- Εστιάζουμε στη δημιουργικότητα και τις πρωτότυπες ιδέες
- Επιδιώκουμε τη διαρκή βελτίωση και καινοτομία
- Παραμένουμε πιστοί στην εξαιρετική ποιότητα και στην ικανοποίηση των ιδιαίτερων αναγκών κάθε πελάτη μας

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Η μονάδα παραγωγής της SLS βρίσκεται στη Μάνδρα Αττικής και το κέντρο συναρμολόγησης,τα εργαστήρια και τα γραφεία βρίσκονται στους Αμπελόκηπους Αττικής

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ
SLS Single Member Private Company
SLS Μ.Ι.Κ.Ε